A A A      Català |  Castellano |  English
 
logo

arxiu:


Jaume Fatjó a la contra de La Vanguardia

Des del 2010 és responsable del Grup d'Etologia Comparada de l'INAD i del Departament de Psiquiatria UAB. També és Director de la Càtedra Fundació Affinity Animals i Salut, que estudia la relació entre els animals de companyia i els seus amos.

[+] info


2012 APA Official Actions

L'American Psychiatry Association publicà un "Consensus Report" sobre marcadors en neuroimatge, on citava el grup de recerca en Neurociència Cognitiva com una referència en l'àmbit del Trastorn per Dèficit d'Atenció i Hiperactivitat.

[+] info


Comprendre els humans estudiant el regne animal

Society for Neuroscience. "Understanding ourselves by studying animal kingdom." ScienceDaily, 11 Nov. 2013. Web. 14 Nov. 2013.ca

[+] info


L'estudi bibliomètric sobre la producció científica del Departament (2004-2009) va tornar a ser notícia

La UABDivulga publicà un article sobre la producció científica del Departament (2004-2009) destacant la necessitat d'aplicar millors indicadors i mapes de producció per part dels diferents grups d'investigació i departaments.

[+] info


La Universitat de València celebrà el Dia Darwin

Entre les diferents activitats, hi va haver un diàleg obert al públic amb Adolf Tobeña, Director d'aquest Departament, a propòsit del seu llibre ‘Devots i descreguts: Biologia de la religiositat'. [+Info]

[+] info


Sociabilitat, Responsabilitat i Criminalitat: Del Laboratori a la Llei

La Neuroètica desenvolupa un àmbit científic adreçat a analitzar bases neurobiològiques de temes sociològics fonamentals. [+Info]

[+] info


XVII Congreso Nacional de Psiquiatría (2013)

Del 26-28 de setembre va tenir lloc a Sevilla el XVII Congreso Nacional de Psiquiatría. [+Info]

[+] info


Jornades de Neuroètica i Dret

Van tenir lloc el 12 i 13 de novembre de 2012 al Cosmocaixa de Barcelona. El comitè científic comptà amb el Dr. Oscar Vilarroya, Director de la Unitat de Neurociència Cognitiva i el Dr. Adolf Tobeña, Director del Dept. de Psiquiatria.

[+] info


El Dr. Tobeña Professor Il·lustre

L'1 de novembre de 2012 li atorgaren la distinció de Professor Il·lustre a la Universidad Católica de Córdoba, Argentina.

[+] info


Reconeixement del Dr. Peña a Llatinoamerica

L'estiu del 2012 el Dr. Peña va estar a la Universidad de Chile i a la Universidad Nacional Autónoma de México, on ha rebut sengles reconeixements. (+Info)

[+] info


Memòria del Departament de Psiquiatria i Medicina Legal, UAB (2004-2009)

Vàrem presentar la Memòria del Departament 2004-2009, un anàlisi del camí recorregut en els últims anys, que recollia l'activitat científica dels diferents serveis i professionals i que podeu consultar aquí.

[+] info


Tocar la guitarra és una intensa abraçada

No us perdeu l'entrevista del Diario Médico al Prof. Dr. Antoni Bulbena Vilarrasa (30/05/2012), Director de l'Institut de Neuropsiquiatria i Adiccions del Parc de Salut Mar i Catedràtic de Psiquiatria de la UAB.

[+] info


Presentació de la col·lecció El Espejo y la Lámpara de la UAB

La UAB va presentar la seva nova col·lecció d'assaig d'alta divulgació "El Espejo y la Lámpara" sota el segell Edicions UAB.

[+] info


Record del Prof. Dr. Costa Molinari

El Catedràtic Emèrit de Psiquiatria, UAB, Prof. Dr. Josep Maria Costa Molinari morí a Barcelona, el 13 de Febrer de 2011.

[+] info


SOBRE LA MEDICINA BASADA EN L'EVIDÈNCIA

El passat 26 de febrer de 2010 el portal Psicoevidencias va publicar un editorial del Prof. German E. Berrios sobre la medicina basada en l'evidència. A + info trobareu el text íntegre.

[+] info


Prof. German E Berrios Doctor HONORIS CAUSA

El 26 de maig 2010 va tenir lloc la investidura de Doctor HONORIS CAUSA al Prof. Dr. Germán E. Berríos a proposta del Departament de Psiquiatria i Medicina Legal- UAB.

[+] info


     Departament of Psychiatry and Forensic Medicine | School of Medicine | UAB Campus | 08193
     Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Spain | t. +34 935812381 / +34 935811225 | f. +34 935811435